CHP’de işler her geçen gün daha karışıyor.

Butlan Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşma yapacağı “Üye Katılım Törenin”nde salon dolsun, Kılıçdaroğlu boş sıralara karşı konuşmasın diye “Cast Ajansları”ndan (kişi başına 950 lira para verip) figüranlar toplanırken, bir yandan da, partideki erime devam etti!

CHP’yi CHP yapan ve partinin üst düzey üyelerini oluşturan 280 eski milletvekili CHP’den istifa etti...

Bir yandan Butlan Başkan Kılıçdaroğlu kendisine muhalif olanları CHP’den ihraç ederek “Partiyi arındırıyorum” diyor, bir yandan da tüm örgütten istifalar devam ediyor.

“Baba ocağı CHP’mizi üzülerek ama geçici olduğuna inanarak terk ediyoruz. Yasalara aykırı olarak alınan ve CHP’yi kişisel iktidar aracı haline getiren ‘Butlan kararını’ protesto ediyoruz” diyen önceki dönemlerin deneyimli milletvekilleri, Özgür Özel’in kurduğu YENİ Parti’ye destek olacaklarını açıkladı.

280 eski milletvekili, CHP’yi işgal edenlere karşı sessiz kalmayacaklarını ve bölgelerinde seçmenlere bu büyük haksızlığı yılmadan, yorulmadan anlatmaya devam edeceklerini belirttiler.

Tüm bunlar devam ederken, Kılıçdaroğlu’nun adamı Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ise hâlâ “Genel Başkanımız  Sayın Kılıçdaroğlu’na her yerde halktan büyük bir sevgi
seli var”
diyor. Sanıyorum sadece kendini kandırıyor. Çünkü ona inanan yok!