Türkiye, ünlü şarkıcı Güllü’nün ölümünü konuşmaya devam ediyor. Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, dosyaya giren ifadeler ve ortaya atılan iddialar kamuoyunda konuşulmaya devam ediyor.
BABADAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Kasten öldürme suçundan tutuklanarak Kandıra Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Tuğyan Ülkem Gülter’in babası Gürol Gülter, kızının yakalanmadan önce kendisini annesinin mezarından aradığını söyledi. O anları anlatan baba Gülter, yaşananlara inanmakta zorlandığını ifade etti.

“DUYMADAN İKNA OLMAM”
“Bir babayım, inanmak istemedim. Evlat benim evladım ama bu çok ağır bir tablo. Yine de gerçeği mahkemede kendi ağzından duymak istiyorum. Yakalanmadan önce annesinin mezarına gitti, ağlayarak benimle konuştu. Ne olduysa mahkemede ortaya çıkacak. Ben de ancak o zaman ikna olurum.Her anne-kız arasında sorun olur ama bu boyutta bir şey olabileceğini hiç düşünmedim. Annesiyle bazı tartışmaları olduğunu biliyordum ama böylesine bir sürece dönüşeceğini aklımın ucundan geçirmezdim. Tuğyan çıkacağı duruşmada ne yaşandıysa anlatacak, başka yolu yok.”
“NEREDEN BİLİRDİM KATİL YANINDAYMIŞ!”
Güllü’nün, kızı tarafından öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından bir yakınının sosyal medya paylaşımı da gündem oldu. Güllü’nün doğum gününde çekildiği belirtilen videoda, yakını Güllü’ye sarılarak tebrik ediyor. Aynı karede, annesini öldürmekle suçlanan Tuğyan Ülker Gülter’in de masada oturduğu görülüyor. Paylaşımı yapan yakını şu ifadeleri kullandı:
“Şu karede nasıl mutluyuz… Nereden bilebilirim ablamın katilinin yanımda durduğunu.”
ESKİ PATRONUNDAN YENİ İDDİA: “KİRALIK KATİL ARIYORDU”
Güllü’nün eski patronu Ferdi Aydın da dosyaya ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu. Cinayet iddiasını ilk dile getiren kişi olduğunu söyleyen Aydın, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
“Güllü ablanın öldüğünü duyduk. Eşim ‘Güllü abla ölmüş’ dedi. Hazırlık yapmaya başladık, cenazeye gidecektik. Yolda giderken Güllü ablanın bana söylediği sözler aklıma geldi. ‘Bana bir şey olursa, oğlumdan ve kızımdan bilin’ sözleri. Bunlar katil, ‘katillerle aynı safta namaz kılmayacağız’ dedim geri döndük. Daha sonra bu olayın cinayet olduğunu medya aracılığıyla dile getirdim. Yine ısrarla söylüyorum ki Tuğyan ve Sultan bu işin içerisinde. Çiğdem, Tuğberk bey ve Tuğberk beyin nişanlısı hepsi bu işin içindedir. Burada en az 10 kişi bu işin içindedir bu işi planlamıştır. Hepsini şiddetle kınıyoruz ve hepsinin ceza almasını istiyoruz. Kiralık katil aradıklarını daha önce çevresine söylemiş.”