Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görev yapan Astsubay S.K., üs bölgesindeki ziyaretinin ardından dönüş yolunda, PKK’lı teröristler tarafından yola tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu eşi ve bebeğini kaybetmişti. Geçtiğimiz günlerde ise S.K., Kayseri’de yaşadığı binada yönetici ve yakınları tarafından darbedilmiş, olay anları cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Türkiye’nin gündemine oturan darp görüntülerinin yayılmasının ardından, Astsubay S.K.’ya saldıran kişiler yeni bir görüntü daha paylaşarak özür diledi. Videoda yer alan iki kişi, hem S.K.’dan hem de Türk Silahlı Kuvvetleri personelinden özür dilerken, şu ifadeleri kullandı:

“Yaptığımız saygısızlık ve saldırıdan dolayı utanç içindeyiz. Tüm TSK personelinden özür dileriz. Bu hatayı anlamamıza yardımcı olan Reis Sedat Peker'e saygılarımızı sunuyoruz.”