Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, liderliğini sürdürdü.

ÇAKMAK KAZIMCAN'IN YÜZÜNE İSABET ETTİ

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, skorun yanı sıra saha içinde yaşanan olaylarla da gündeme geldi. 22 yaşındaki sol bek Kazımcan Karataş, Leroy Sané’nin attığı golün ardından yaşadığı sevinç sırasında bir taraftar, sahadaki futbolculara çakmak attı ve Kazımcan'ın yüzüne isabet etti.

GALATASARAY’DAN KAZIMCAN PAYLAŞIMI

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde yüzüne yabancı madde isabet eden Kazımcan Karataş ile ilgili bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılı takım, oyuncunun gözünün son halini paylaşarak, “Yüzündeki yara, alnımızın akıdır!” ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Kazımcan Karataş yaralanırken, İstanbul Emniyeti Spor Şube Müdürlüğü ekipleri stat kameralarını inceleyerek çakmağı atan taraftarı tespit etti.

Fenerbahçe taraftarı M.G. gözaltına alındı ve "6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Kanunu'na Muhalefet" suçundan yasal işlem uygulandı. M.G., aldığı karar gereği bir yıl boyunca spor müsabakalarına giremeyecek.