Beşiktaş, yıldız orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’in bonservisinin yüzde 50’sini alma konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Siyah-Beyazlı yönetim, başarılı futbolcunun kalan yüzde 50’lik kısmı için Benfica’ya 7 milyon euro teklif etti. Ancak Benfica’nın bu teklifi yetersiz bulduğu ve bonservis için en az 20 milyon euro talep ederek fiyatın yükseltilmesini istediği öğrenildi.
Gedson Fernandes, Rusya ve Suudi Arabistan’dan bazı kulüplerin de ilgisini çekiyor. Ara transfer döneminde gelen teklifler ise Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı tarafından, “Bonservisinin tamamını almadan satmayız” sözleriyle geri çevrilmişti.
BU SEZON PARLADI
26 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, bu sezon toplam 47 maçta sahaya çıkarak 11 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Portekizli yıldız, kariyerinin en skorer dönemini geçiriyor.