Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde sosyal medyada ve magazin gündeminde yer alan “6 bin liralık makarna” tartışmasının ardından restoranda gitti.
ADİSYONU BİZZAT İNCELEDİ
Kızı Yaz Yıldırım’ın ödediği hesapla ilgili iddiaların gündeme gelmesi üzerine Yıldırım’ın söz konusu restoranı ziyaret ederek adisyonu bizzat incelediği öğrenildi. Görüşmede restoran yetkilileri, hesap detaylarını Yıldırım’a tek tek açıkladı.
YILDIRIM İKNA OLUNCA RESTORANDAN AYRILDI
Fiyatın, İtalyan mutfağında kullanılan beyaz trüf mantarı ve özel parmesan gibi yüksek maliyetli ürünlerden kaynaklandığı ifade edildi. Yetkililer, kullanılan malzemelerin gramajı ve niteliğinin hesabı yükselttiğini belirtti.
Açıklamaların ardından Yıldırım’ın işletmenin değerlendirmesini makul bulduğu ve daha sonra mekandan ayrıldığı aktarıldı.