
AİLE BAKANLIĞI ŞİKAYET ETTİ
Sosyal medyada olayla ilgili paylaşımlar yapan Gülben Ergen, paylaşımları gerekçe gösterilerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hakkında dava açıldığını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ergen, soruşturma kapsamında polis ekiplerinin evine geldiğini de duyurdu.

“İFADE VERMEKTEN ONUR DUYACAĞIM”
Hakkındaki hukuki süreçle ilgili açıklama yapan Ergen, süreci yakından takip ettiğini belirterek, “İfade vermekten onur duyacağım” dedi.

OLAY TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURMUŞTU
Hayattayken İstanbul Kartal’daki Anadolu Adliyesi önünde adalet nöbeti tutan ve kamuoyundan destek isteyen Fatmanur Çelik’in, “Başıma bir şey gelirse intihar demeyin” sözleri yeniden gündeme geldi. Öte yandan, Gülben Ergen’in Fatmanur Çelik ve Hifa İkra hayattayken de yardım taleplerine karşılık verdiği ve konuyu gündeme taşıyan isimlerden biri olduğu biliniyor.
