Kırklareli’de kamu bürokrasisinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, gece saat 22.20 sıralarında rahatsızlanması üzerine Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine başvurdu.
Tanrıseven, hastaneye giriş yaptığı andan itibaren kimliğini gizleyerek acil servisteki işleyişi gözlemledi.
Acil servise geldiğinde görevlilere veya doktorlara kimliğini bildirmeyen Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, diğer vatandaşlar gibi sıra numarası alarak muayene için bekledi.
Yaşadığı süreci sosyal medya hesabından paylaşan Tanrıseven, “Bu gece rahatsızlığım sebebiyle hastanemizin acil servisine gittim. Kendimi tanıtmadan, sıraya girdim, muayene için bekledim” ifadelerini kullandı.
2 SAAT BOYUNCA HASTANEYİ GÖZLEMLEDİ
Acil serviste yaklaşık 2 saat geçiren Tanrıseven, bu süre boyunca sağlık hizmetinin yanı sıra hastanedeki genel işleyişi de vatandaş gözüyle gözlemledi.
Tanrıseven, “İki saate yakın hastanede kaldım. Bu süre zarfında hastalar, hasta yakınları ve çalışanların davranışlarını gözlemledim” dedi.
GÖZLEMLER DEĞERLENDİRİLECEK
Tanrıseven, hastanede kaldığı süre boyunca edindiği izlenim ve tespitlerin çalışma arkadaşlarıyla birlikte değerlendirileceğini belirtti.