Galatasaray’da uzun süredir gündemde olan Victor Osimhen transferinde son aşamaya gelindi. Sarı-kırmızılıların merakla beklediği transferde geliş tarihinin belli olduğu bildirildi.
Teknik direktör Okan Buruk, katıldığı bir programda transfer süreciyle ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:
"Osimhen'i burada tutan Galatasaray taraftarıdır. Onun bize 'evet' demesi çok önemliydi. Burada tabii ki her şeyin lokomotifi başkanımız oldu. En önemlisi Galatasaray taraftarının ona yaşattıkları önemliydi. Mauro Icardi'de de aynısını görmüştük. Osimhen, Suudi Arabistan'a gidip 2-3 kat daha kazanabilirdi. Bizi tercih etmesi çok güzel. Kağıt üstünde anlaşmalar devam ediyor. Osimhen transferinin kısa sürede bitmesini umuyoruz. Ben onun kalacağına çok inandım."
İTALYAN BASINI DUYURDU
İtalyan medyasından Corriere dello Sport’un haberine göre, Galatasaray’da Osimhen transferinde imza ve resmi açıklama pazartesi günü yapılacak.