Korkusuz

YENi YIL NELER GETiRECEK?

YENi YIL NELER GETiRECEK?
Geçtiğimiz hafta 2020 yılı için gökyüzünün genel etkilerini sizlerle paylaşmıştım. Bu hafta yeni yılın yükselen burcunuza göre genel etkilerini sizlerle paylaşıyorum. “Genel” derken her birimizin özel bir kimlik, yani doğum haritasıyla var olduğunu lütfen unutmayalım. Hepimiz için huzur ve sevgi dolu, bolluk ve bereketli, dileklerimizin gerçekleştiği, hayallerimize kolaylıkla ulaştığımız güzel bir yıl temenni ediyorum...


2020 YILININ YÜKSELEN BURÇLARA ETKİSİ


KOÇ: 2019 yılından beri kariyerde başlayan değişim rüzgarları esmeye devam edecek. 2020 iş ve mesleki anlamda hayatınızı dönüştürüyor. Toplumsal statünüz, sorumluluklarınız sınavda olmaya devam ediyor. Çok çalışacağınız disiplinli ve çalışkan olmanız gereken bir yıla başlıyorsunuz. Üstlerle ilişkilere bu yıl da dikkat edin. Kendinizi memnuniyetsiz ama güvende hissettiğiniz kariyer alanında Satürn size “değiştir” mesajı veriyor. Sonlanma, bitiş, görev değişimi konuları gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız artacak, ihmalkâr davranmayın. Bu yılın size mesajı “Tembellik yapmayın”. Çalışın, emek gösterin ve hediyelerinizi alın. Mart-Temmuz arası gökyüzü kendinize yeni hedefler koymak konusunda size bir kapı açabilir. Nisan, Ağustos toplum önünde başarı, yükselmek, destek almak gibi etkiler getirebilir. Eğitim hayatıyla ilgili güzel başlangıçlar ve başarılar yaşayabilirsiniz. Ocak, Şubat ayları sizler için daha şanslı bir zaman dilimi olacak. Aşkta ve ilişkilerle ilgili Mart ayındaki Merkür Retro’sunda ani kararlardan uzak durun. Aile büyüklerinizin sağlık konuları gündeme gelebilir. İhtiyaç duyduğunuz yardımları alabilirsiniz. Eylül ayında Mars’ın burcunuzda gerilemesiyle sağlığınıza dikkat etmek, fiziksel yorgunluklara karşı önlem almanız gerekebilir.

BOĞA: Yorucu bir yılı geride bıraktınız. Bu yıl ufkunuz açılıyor. İlişkiler anlamında önemli kararlar verebilirsiniz. Kariyerle ilgili girişimlerde bulunanlar, ya da yarım bırakılmış eğitimi olanlar görevlerinizi tamamlayın. Bu yılın size mesajı, “Bakış açınızı değiştirin.” Yurtdışı bağlantılı işler, ticari, eğitim, hukuksal konularda gelişmeler olabilir. Destek alacaksınız. Şubat, Temmuz, Ekim size verimli enerjiler getirebilir. Seyahat imkanları, medya, basın gibi konularda şanslar ya da kendi işinizin tanıtımı gibi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Birçok yükselen Boğa evlilik kararı alabilir, ya da ilişki ciddiyete taşınabilir. Kariyerle ilgili sağlam bir yıl. Yılın 2. yarısından sonra gelir gider dengeniz konusunda ayarlamalar yapacaksınız. 13 Mayıs-25 Haziran Venüs retrosu maddi sorgulamalar, kazançlar konusuna ışık tutuyor. Bu dönemde yeni kararlar vermeyin, fazla harcama yapmamaya dikkat edin. İlişkilerde dikkatli davranın, estetikten uzak durun. Özellikle yükselen burcu 2 -15 derece arasında olan boğa burçları, gökyüzü var olan şartların değişip, yerine yenilerinin geleceğinin mesajını veriyor.

İKİZLER: 2020 yeni iş teklifleri, yeni para kaynakları, farklı kapıların açılması için güzel bir süreç vadediyor. Hayatınızda yeni sayfa açabilir, disiplinli olursanız önemli şanslar alabilirsiniz. Ocak ve Temmuz büyük değişimler getirebilir. Finansal konular, ek kaynaklar, vergi, burs, prim, nafaka, miras ya da kredi gibi konularda baskı gündeme gelebilir. Ancak merak etmeyin burada oluşmuş ya da ortaya çıkabilecek kısıtlamalar konusunda yardım kapınıza gelecektir. Bazı iş birliklerden alabileceğiniz destekler yüzünüzü güldürebilir. Borçlarınızı yapılandırma konusunda düzenlemeler yapabilirsiniz. Her türlü borca karşı temkinli olun. Riskli yatırımlar yapmayın ve sistemli hareket edin. Nisan itibariyle yurtdışı konularıyla ilgili plan ve program yapabilirsiniz. Eylül ayında kariyerde düşmanlıklara dikkat edin. Mücadeleci ve rekabetçi bir enerjide olabilirsiniz.

YENGEÇ: İlişkiler, iş ortaklıkları, evlilik, hayatı paylaştığınız insanlarla ilgili yaşamınız dönüşüyor. Sizi zorlayan bir evliliğiniz, ilişkiniz ya da ortaklığınız varsa bununla yüzleşeceğiniz bir sene. Bazı bitişlerle karşılaşabilirsiniz. Zorluklarla karşılaşırsanız, korkuya kapılmadan hayatınızı yeniden toparlayın. Yolunda giden birlikteliklerin ciddiyete taşınması yılın sürpriz konuları arasında. Yıl boyu güzel iş teklifleri önünüze gelebilir. Acele etmeyin, adımlarınızı sağlam atın. Bazı yakın arkadaşlarla yollarınızın ayrılması, yenilerinin hayatınıza geldiği bir yıl. Sosyal çevreniz genişleyecek. Siz Yengeç burçları insan biriktirmeyi sevdiğiniz için bu sizin fazlasıyla yüzünüzü güldürecektir. Ocak- Nisan- Ağustos aşkta daha şanslı olduğunuz zamanlar. Mayıs- Haziran arası estetik ameliyat ve operasyonlardan uzak durun.

ASLAN: Yeni bir dönemin başlangıcındasınız. Aşk ve ilişkilerde Jüpiter güzel değişimler sunuyor. Beklediğiniz aşk kapınıza gelebilir. Bu yılın konusu sağlık ve kariyer. Mesleki sorumluluklar artıyor. Potansiyelinizi geliştirin. “Çalışmayana ekmek yok” bu yıl en çok sizin için geçerli. Daha disiplinli olursanız, karşılığında şanslar sizden yana olacaktır. Aradığınız işi bulabilir, bazılarınız terfi alabilirsiniz. Nisan- Kasım kariyerde dönüşüm var. İlerlemeyen ne varsa yerine oturuyor. Ocak ve Temmuz ayında hedeflerinizin meyvelerini yiyebilirsiniz. Dikkat çekeceksiniz. Ailenizden ya da eşten gelecek sürpriz maddi kaynaklarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkta bel, boyun, diz, dişlerle ilgili ufak sıkıntılar olabilir. Beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat edin. Çocuk sahibi olmak isteyenler için, çocukları olanların ise sürpriz gelişme, başarılar yaşayabileceği güzel bir yıl.

BAŞAK: İş ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, kariyerinizde dönüşümler var. Bu yıl yeteneğinizi keşfedin ve üzerine gidin. Yeni bir döneme başlıyorsunuz. Uğraştığınız her neyse, idare ettiğiniz ne varsa netleşmeler yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Önünüzü göreceksiniz. Sağlıkta sıkıntı varsa üzerine gidin, yok saymayın, önlem alın. Aşkta sınavlar devam ediyor. Unutmayın sorumluluk alınmayan hiçbir ilişkiye Satürn izin vermez. Çocuğunuzla ilgili sorumluluklar artacaktır. Yıl boyu Jüpiter’in desteğiyle ev alabilir, ev satabilir, taşınabilirsiniz. Eylülde ilişkiler alanına dikkat edin karışıklık yaşayabilirsiniz. Nisan- Kasım aylarında yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Parasal konularda önemli yükselişler, yeni yatırımlar yapabilirsiniz.



TERAZİ: Hayatınızı toparlayacaksınız. Ailevi sorumluluklar, ebeveyn, sağlık konuları gündemde olmaya devam ediyor. Gayrimenkul, ev konularında yenilikler var. Jüpiter taşınma gibi bir değişimi hayatınıza getirebilir. Yapmak istediğiniz işler, sorumluluklar biraz üzerinize gelebilir şikâyet etmeyin, azimle üzerine gidin. Karşılığında gökyüzünün hediyesi mutlaka önünüze gelecektir. Geçtiğimiz yıllarda tohumlarını attığınız gerçekleşmemiş tüm işler düzene girecek. Yurtdışı bağlantılı tüm işlerinizde, öğrenciyseniz eğitimle ilgili güzel etkiler alabilirsiniz. Bekarsanız evlilik planı yapabilir, evliyseniz çocuk sahibi olabilirsiniz. Ocak -Şubat ayında kariyer değişiklikleri gündeme gelebilir. 13 Mayıs- 25 Haziran’da yönetici gezegeniniz Venüs retro yapacak. Her türlü konuda aman önemli kararlar almayın.

AKREP: Kararlarınızı sorguladığınız bir yıl. 2020 iletişim konuları, yakın akrabalar, arkadaş ilişkileri, kardeşlerle ilgili sizi deneyimden geçirmeye devam ediyor. Kardeşlerinizin hayatıyla ilgili değişiklikler ya da sorumluluklarını kendi üzerinize alabileceğiniz durumlar oluşması gündemde olabilir. Yılların arkadaşlığı dediğiniz bazı kişilerle yol ayrımına gidebilirsiniz. Satürn 3.evde depresiflik verebilir, motivasyonunuzu yüksek tutmaya özen gösterin. Sorumlulukların arttığı parasal konularda rahatlama yaşayacaksınız. İş kurmayı düşünüyorsanız çok bereketli olacaktır. Yabancı dil öğrenmek, eğitim, girişimcilik, yayıncılık, ticari alanlarda güzel bir sene sizleri bekliyor. Kitap yazmak gibi projeleriniz varsa başarı getirebilir. Uzun süreli bir ilişkinizi hızlı bir evlilik kararıyla taçlandırabilirsiniz. Yalnız Mayıs- Haziran arasına imza atmamaya dikkat edin.



YAY: İş hayatınızda değişimler senesi. Maddi kaynaklar sınavınız olacaktır. Borçlanmayın, kredi çekmeyin, harcamalara dikkat edin. Paranızın kıymetini bilin. Tutarlı olun. 2020 yeni bir girişimde bulunmanız gerektiğinin altını çiziyor. İyi gitmeyen ortaklıkların bitişi söz konusu. Diğer yandan yeni bir iş potansiyeli, farklı bir iş deneyimi hayatınıza gelebilir. İş değişikliği yapabilirsiniz, çalışma yerinizi değiştirebilirsiniz. Nisan ve Kasım kariyer ve evlilik konusunda tamamlanma ve fırsatlar getiriyor. Bir mülkünüzü değerlendirmek, ev almak gibi konular gündeminizde yer alabilir. Ekim- Kasım teklifler, yurtdışı ile ilgili işlerde size büyük şanslar vadediyor. Beslenmenize bu yıl dikkat edin. Kilo alabilirsiniz. Spora ve harekete vakit ayırın.

OĞLAK: Hayatınızda büyük değişim devam ediyor. 2020 geçtiğimiz yılın devamı olarak maddi, manevi, ailevi konularda sorumlulukları arttırabilir. Kimileriniz 2019 da evlendiniz, kimileriniz de yuva kurma deneyimini bu yıl gerçekleştirebilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Beğenileceksiniz. Güçlü girişimlerde bulunduğunuz bir yıl olacak. Kariyerde, sağlıkta, maddiyatta hayatınızda büyük yeni değişimler tetiklenecektir. Doğru adımlar atın. Mart – Temmuz arası harcamalarınıza dikkat edin. Sağlığınızın bu yıl üzerine düşün. Gerginlikten uzak durun. Eklemlerinize, dişlerinize dikkat edin. Bekarsanız, bitmiş ilişkilere devam etmeyin. Mesleki konularda değişik ve güzel teklifler ayağınıza gelecektir. Gizli düşmanlıklara karşı temkinli olun.

KOVA: 2020 psikolojik ve fiziksel olarak sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir tablo çiziyor. Motivasyonunuza iyi gelecek uğraşlar bulun, Meditatif şeylerle ilgilenin, hobi edinin. Manevi gelişiminiz artıyor. Ev, ofis gibi iş ve yaşam alanlarında değişiklik yapabilirsiniz. Kazançlar konusunda birikime gideceğiniz bir yıl. Ancak fazla harcamalara dikkat edin. Aileniz ve çocuklar konusunda destek ve sorumluluklar var. Sürpriz hamileliklerin yanı sıra çocuk sahibi olabilirsiniz. Evliliğinizde değer duygusunu sorgulayacaksınız ve net kararlar alacaksınız. Gizli düşmanlara karşı, rekabete karşı dikkat edin. Kariyerle ilgili tüm çabalarınız size tamamlanma getirecek. Eylül ayı Mars’ın retro’ya girmesi sebebiyle parasal durumunuza dikkat etmenizi öngörüyor.



BALIK: Kariyer alanınızda durgunluk yaşadınız, artık rahatlama zamanı. İş hayatınızda önemli fırsatlar sizinle olacak. Bazılarınıza iş değişiklikleri, bazılarınıza ise yeni iş teklifleri gelecek. Elde etmek istediğiniz ne varsa sahip olacaksınız. Cesaretleneceğiniz, bazı zamanlarda mücadeleci bir yıl ama güzel şanslar vadediyor. Hedeflerinizi yenileyeceksiniz. Arkadaş dost ayıklamaya devam edeceksiniz. Hayatınızın her alanında temizlik yapın. Mart- Temmuz arası yalnızlaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde bazı problemler gün yüzüne çıkabilir. Kariyerde yıl boyu kadın otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Nisan ve Kasım ayında aşk, sosyal hayatta hareketlilik var. Her alanda temponuz yükselecek. Sağlıkta Ekim ayında bağışıklık sistemine ve olası kazalara karşı dikkat edin.