Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak. Hakkında 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası talep edilen Özdağ’ın duruşması, yer darlığı nedeniyle İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda yapılacak.

ÖZGÜR ÖZEL DURUŞMAYI TAKİP EDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın duruşmasını İstanbul Adliyesi'nde takip edeceğini açıkladı. 

AZMİ KARAMAHMUTOĞLU'NDAN VATANDAŞA ÇAĞRI

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu ise dün genel merkezde yaptığı açıklamada, duruşmaya katılım çağrısı yaptı.

Karamahmutoğlu'nun açıklamasında dikkat çeken ifadeler şöyle:

"Vatandaşlıktan gelen haklarına ve hukukuna sahip çıkmak için sen sevgili suskun vatandaş, sıra sana gelmeden Çağlayan'a gel. Yarın sabah saat 8'de hep birlikte kahvaltıyı İstanbul Adliyesi'nin meydanında yapalım. Belki kahvaltı tabağımızda dumanı üstünde tüten hukuk ve adalet servis edildiğini görebiliriz. Bu umutla kahvaltıda buluşalım."