Korkusuz
Melih Sadıkoğlu

Kara bulutlar

Yeni sezon öncesi Riva’da ilk kamp programını gerçekleştiren Beşiktaş, Avusturya’ya uçtu. Bugün buradaki kamp da sona erecek. Hem Teknik Direktör Abdulah Avcı hem de siyah-beyazlı futbolcular üst üste büyük şanssızlıklar yaşıyor. Dorukhan ve Ljajic’in arka adalesinde zorlanma meydana geldi ve bu iki futbolcu 10 gün daha takımdan ayrı olacak. Dün de Avcı’nın moralini bozacak bir gelişme daha yaşandı.

Burak Yılmaz’ın 1.5 ay uzak kalacağı ve Gökhan Gönül’ün 5 Ağustos’ta ameliyat olacağı uzun bir süre oynayamayacağı öğrenildi. Yönetim, sol stoper ve sol bek transferi için çalışmalarını sürdürürken artık forvet takviyesi de gündeme gelecek. Avusturya’daki hazırlık maçlarında 3 maçta hiç gol atamayan bir takım için öncelik golcü transferi olması gerek.

Bu kadar olumsuzluğun nasıl olumlu hale geleceğini hep birlikte göreceğiz. Abdullah Avcı’nın sihirli değneği yok. Yeni sezonun ilk haftaları takım adına kaos içinde geçebilir. Bu kadar kara bulutların dolaştığı bir gökyüzüne baktığımızda, ağzıma ve aklıma gelen tek dua;

Allah tüm Beşiktaşlılara sabır ve güç versin!