Korkusuz
Gökmen Özdenak

Gerçek imparator

Galatasaray, bir an geldi şampiyonluğu kaostan sonra son haftaya taşımayı bildi. Gel de kaybedilen puanlara yanma. Abuk subuk puan kayıpları yaşanmasa belki de bu iş çok erken bitecekti. Fatih Terim bu kaosa, yönetim çıkmazına rağmen yine kolları sıvadı ve sahaya indi. Yaralı aslanı iyileştirip şampiyonluk yarışında son haftaya taşımayı bildi. Bunda elbette kazanılan 8 lig, bir UEFA Kupası ve altın tepsiyle Lucescu’ya sunduğu UEFA Süper Kupa şampiyonluğu var.

Tecrübe kolay olmuyor, böyle oluyor işte. Gelelim Denizlispor’a. Düştünüz siz ama elbette mücadele edeceksiniz. Her pozisyonda itirazlarda sarf ettiğiniz çabayı daha önce gösterseniz belki de kümede kalacaktınız. Denizli’de Hasan’ın iki net pozisyonu var, atamadı. Atsaydınız o zaman.

Sonuç olarak Fatih Terim tecrübesi ne yönetimi ne de kaosu tanıdı. Tek eleştirdiğim konu ya genel averaj gerekirse diye düşünmeyip penaltıyı Emre Akbaba’ya attırması. Emre sen de artık şu takımın topçusu olduğunu göster be kardeşim. Neyse mücadele güzel, son düzlükte atak güzel. Kazansan da kaybetsen de helal olsun Galatasaray.