Galatasaray’ın Yenikapı’da düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında son anda sahneye çıkması iptal edilen Coşkun Sabah, yaşananlara sitem etti. Sarı-kırmızılılar için yazdığı besteyi seslendiren ünlü sanatçı, kutlamalardaki yerinin iptal edilmesine, “Bu marşı bana orada çaldırtmadılar! Coşkun Sabah’ın ahı tuttu..." ifadelerini kullandı.

Yenikapı’da 25. şampiyonluğunu coşkuyla kutlayan Galatasaray’ın organizasyonunda, sahne alması için davet edilen sanatçılar arasında Coşkun Sabah da yer alıyordu. İlk açıklanan listede adı bulunan ünlü sanatçı, sonradan kadrodan çıkarılınca sarı-kırmızılı kulübe sitem etti.

Yağmur nedeniyle birçok aksaklık yaşanan ve sosyal medyada tepki çeken organizasyona atıfta bulunan Coşkun Sabah, Galatasaray için yazdığı marşı okuyarak, “Bu marşı bana orada çaldırtmadılar! Coşkun Sabah’ın ahı tuttu. Uğradığım haksızlığa iyilikle cevap veriyorum. Yaptığım marşı da onlara hediye ediyorum” ifadelerini kullandı.