İYİ Parti eski sözcüsü Kürşad Zorlu'nun AKP'ye katılması siyasi arenada olduğu kadar sosyal medyada da tartışma konusu oldu.
AKP trolü Bölükbaşı, Zorlu'ya yönelik sert sözlerle tepki göstererek, geçmişteki tartışmaların intikamını aldı. İşte o sözler..
Dün düzenlenen AKP Olağanüstü Ankara Kongresi'nde, Zorlu'ya parti rozeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.
SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ
Zorlu'nun AKP'ye katılması, geçmişte sosyal medyada tartışma yaşadığı AKP trolü Furkan Bölükbaşı'nın da sert tepkisine neden oldu. Yaklaşık 5 ay önce sosyal medya üzerinden karşı karşıya gelen ikili, o dönemde büyük bir tartışma yaşamıştı. Zorlu, Bölükbaşı'nın bir paylaşımına "Hoşt köpek" şeklinde sert bir yanıt vermişti.
"BUNDAN SONRA KALK DEDİĞİMİZDE KALKACAKSIN, OTUR DEDİĞİMİZDE OTURACAKSIN"
Zorlu’nun AKP'ye katılmasının ardından Furkan Bölükbaşı, sosyal medya üzerinden Zorlu'ya şu sert sözlerle yüklendi:
"Gel dedik geldin. Bundan sonra kalk dediğimizde kalkacaksın. Otur dediğimizde oturacaksın. Konuş dediğimizde konuşacaksın. Sus dediğimizde susacaksın."