Korkusuz
Melih Sadıkoğlu

Kaos ortamı fayda etmez

BEŞİKTAŞ’TA beklenen gün geldi... Başkan Ahmet Nur Çebi, selefi Fikret Orman’la bugün Divan Kurulu’nda kozlarını paylaşacak. Bir zamanlar ‘Ağabey-kardeş’ olan ikili bu kez ‘hodri meydan’ diyor...

Siyah-beyazlı kulüpte uzun yıllardır bu tür yüksek tansiyonlu ortam görmemiştik. Genelde Fenerbahçe ve Galatasaray’a nazaran Divan Kurulu toplantıları sakin geçen Beşiktaş’ta kılıçlar çekilmiş durumda. Tabii bu düellonun kime faydası olur? Mevcut şartları dikkate aldığımızda kimseye fayda sağlamaz. Eleştirilere yanıtlar verilmeli. Kaos ortamından vazgeçilmeli. Rahmetli Onursal Başkan Süleyman Seba’nın dediği gibi “Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır.”

Sergen Yalçın ve futbolcuları da oldukça zor bir akşam bekliyor. Milli ara öncesi Trabzonspor’a kaybeden ve Fırtına’nın 10 puan gerisine düşen siyah-beyazlılar, Alanyaspor deplasmanında kazanmak zorunda. Beraberlik hiç yaramaz, direkt 3 puan alınmalı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı bu hafta kazanmaktan başka seçenek yok.