Korkusuz

Kahramanmaraş'ta yeni tat; 'Firik dondurma'

Satırla kesilen dondurmasıyla ünlü Kahramanmaraş'ta Alpedo Kervanhan Dondurmaları, firik dondurma üretti. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, keçi sütü ile salebin usta ellerde işlenmesiyle ortaya çıkan dondurmanın şoklanmamış hali olan firik dondurmanın sadece Kahramanmaraş'taki şubelerinde dondurma severlerin beğenisine sunduklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ta yeni tat; 'Firik dondurma'
Satırla kesilen dondurmasıyla ünlü Kahramanmaraş'ta Alpedo Kervanhan Dondurmaları, firik dondurma üretti. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, keçi sütü ile salebin usta ellerde işlenmesiyle ortaya çıkan dondurmanın şoklanmamış hali olan firik dondurmanın sadece Kahramanmaraş'taki şubelerinde dondurma severlerin beğenisine sunduklarını söyledi.

Tescilli Maraş Dondurması'nın şehirdeki en köklü üreticilerinden biri olan Alpedo Kervanhan Dondurmaları, firik dondurma üretimine başladı. Kahramanmaraş'ın bir dondurma şehri olduğunu hatırlatan Sami Kervancıoğlu, çatal bıçakla yenilenin dondurmanın şoklanmamış ilk hali ve oldukça da yumuşak olan firik dondurmayı Kahramanmaraş'taki şubelerinde servis ettiklerini söyledi.